Новини - България

AМДЖЕН БЪЛГАРИЯ БЕ ОТЛИЧЕНА КАТО ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ У НАС
Прочетена: 244 пъти

Амджен България е официално сертифицирана от института Top Employers като един от най-добрите работодатели в България за 2016 г., съобщиха от компанията. Призът е връчен на изпълнителния директор на компанията д-р Красимира Чемишанска по време на специална церемония, състояла се в Амстердам.

 

Българският офис на най-голямата биотехнологична компания в света Амджен (Amgen) получава сертификата от Top Employers Institute за изключително добрите условия, които осигурява за служителите си и демонстрираните високи стандарти в управлението на човешките ресурси.

 

Институтът Top Employers всяка година сертифицира най-добрите работодатели в света. Те се избират въз основа на детайлен анализ на процедурите и практиките им в области като основни и допълнителни придобивки, работна среда, обучения, кариерно развитие и вътрешна корпоративна култура.

 

“Нашите проучвания и анализи показват, че Амджен България предлага отлична работна среда и предоставя широк спектър от възможности - от допълнителни придобивки до добре преценени програми за управление, които се осъществяват в съответствие с културните ценности на компанията", каза Денис Утер, Директор Глобaлeн бизнес в институт Top Employers.

 

"Изключително съм щастлива, че Амджен България получи престижния сертификат от Top Employers Institute. Тази оценка е доказателство, че като работодател ние се стремим да усъвършенстваме постоянно работния процес и да подпомагаме развитието на талантите на служителите си", заяви д-р Красимира Чемишанска, изпълнителен директор на Амджен България.

Коментари

април 2019

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития

Последвайте ни

Абонирайте се
за нашия бюлетин

За да получавате винаги
актуалната информация на време

Абонирайте се