Любопитно -

Български роман ще помага на онкоболни
Прочетена: 180 пъти

Българската писателка с артистичен псевдоним Алеона де Кама представи втория си роман „Страст за живот“. С продажбата на изданието писателката ще подкрепи една специална кауза. Всеки, закупил книгата участва с  дарение в подкрепа на Cancer care, организация, чиято мисия е насочена в помощ на онкоболни българи в цялата страна. И занапред част от сумата от всеки продаден роман “Страст за живот” отива в полза на каузата.

 

Книгата е истинско тържество на любовта, страстта, живота и себепознанието и определено прaви сериозна заявка за място сред най-добрите романи на годината. Всеки, който желае да се сдобие със своята “Страст за живот” може да го направи онлайн на www.lovebook.bg.

 

Представянето на романа се превърна в истинско представление. Събитието събра приятели, журналисти и популярни лица, потапяйки ги в неповторима атмосфера. Откъси от романа четоха кино влогърът и телевизионна водеща Андреа Влъчкова, позната още като Андреа Банда Банда и актрисата Силвия Петкова. Паралелно със случващото се на сцената, наживо рисуваше художникът и преподавател в Ministry of Art Йовица Миленов. В края на вечерта той представи своя вдъхновяващ и изключително красив акварел на пеперуда, вдъхновена от визията на корицата и събитието с всичко, случващо се около твореца.

Коментари

юни 2020

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития

Последвайте ни

Абонирайте се
за нашия бюлетин

За да получавате винаги
актуалната информация на време

Абонирайте се