Събития -

Благотворителен концерт в подкрепа на Ради Василев, който страда от мускулна дистрофия

27.04.2016 - Сряда
18:00 - 00:00 ч.
Летен театър
гр. Велико Търново

На 27.04.2016 г., сряда, от 18:00 часа в Летния театър на Велико Търново ще се проведе благотворителен концерт под надслов „Приятели в помощ на Ради“ за набиране на средства за лечението на малкия Ради Василев. Момчето страда от мускулна дистрофия. Заболяването е нелечимо, но може да се облекчи и подобри състоянието на детето.

 

Благотворителният концерт се организира от сдружение „С вяра в доброто“- гр. Горна Оряховица, със съдействието на Община Велико Търново и фирми от региона.

 

Семейството на Ради получи преди време покана от израелската клиника „Биокорекция“ за лечение, разпределено в курсове, при което състоянието на детето значително се подобри. Благодарение на дарителска кампания, Ради премина през три курса на лечение и вече е развил двигателно определени групи мускули и може да извършва нови дейности и частично да се обслужва сам.

 

За подобряване на състоянието на момчето, то трябва да премине пореден цикъл на лечение. Новият курс на лечение в клиниката в Израел струва 27 хиляди лева. Средствата трябва да се съберат до края на април, за да се стартира лечението.

 

Банковата сметка за дарение на Ради е:

ЦКБ АД клон Велико Търново BIC: CECBBGSF IBAN: BG61 CECB 9790 40B7 4326 00 Радослав Борисов Борисов

 

Телефон за контакт със Светла Цанева - майка на Ради: 0884 922 431

 

Последвайте ни

Абонирайте се
за нашия бюлетин

За да получавате винаги
актуалната информация на време

Абонирайте се