Галерия - Фото

Деца бяха наградени от здравно министерство за участие в конкурс по повод Деня на влюбените
Прочетена: 346 пъти
Снимка: Министерство на здравеопазването

Заместник-министърът на здравеопазването Светлана Йорданова и главният секретар на Министерството на здравеопазването (МЗ) проф. д-р Красимир Гигов наградиха участниците в конкурс за фотографии и валентинки по повод 14 февруари, Деня на влюбените.

 

Събитието се организира от Столичната регионална здравна инспекция (СРЗИ) заедно с учениците от 42 ОУ „Хаджи Димитър“ и Национална професионална гимназия по полиграфия. Темата на конкурса е „Послание към човека, който обичаме!“. Инициативата се осъществява в изпълнение на дейностите по Националната програма за превенция и контрол на ХИВ/СПИН и сексуално предавани инфекции 2017-2020 г.

 

В награждаването на детските рисунки и фотографии участваха също заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева, зам.-директорът на СРЗИ д-р Илонка Маева, Сандра Ирбе – представител на Глобалния фонд, както и директорът на дирекция „Промоция и профилактика на болестите и зависимостите" в МЗ д-р Тонка Върлева.

 

Празника на децата уважиха още телевизионните водещи и продуценти Иван и Андрей, водещият на телевизионно предаване „Черешката на тортата“ шеф Иван Манчев, бившият президент на Българския футболен съюз (БФС) и Mрофесионалната футболна лига и други популярни личности. Водещ на събитието беше актьорът Ники Кънчев.

Коментари

август 2020

ПВСЧПСН
     
      

Събития

Няма събития

Последвайте ни

Абонирайте се
за нашия бюлетин

За да получавате винаги
актуалната информация на време

Абонирайте се