Red Media - информационен сайт за здравеопазване
Информационен сайт за здравеопазването и здравната реформа

Новини - България

Агенция PR PLAY грабна приза за кампания на годината в BAPRA BRIGHT AWARDS`22 със „Заедно за повече здраве“
Прочетена: 85 пъти

За втора поредна година агенция PR Play печели първо място в специалната категория „Кампания на годината“ на годишните награди на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) за реализираната кампания на инициативата „Заедно за повече здраве“ на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (АРФАРМ), Български лекарски съюз (БЛС) и Български фармацевтичен съюз (БФС).

 

Наградата бе връчена на официалната церемония на BAPRA Bright Awards вчера вечерта, 12.05.2022 г., която тази година се проведе под мотото „Благодарение на хората".

 

Агенция PR Play получи и втора награда в категорията "Корпоративна социална отговорност" за кампанията на Астелас България "Да дариш живот", посветена на донорството и трансплантациите.

 

„Изключително съм благодарна на клиентите, които ни се довериха и на екипа, с който положихме толкова усилия за изграждането и реализирането на тези кампании. Резултатите, които постигаме, са най-голямото признание за работата ни“, каза Камелия Димитрова, управител на PR Play.

 

В конкурса BAPRA Bright Awards 2022 се състезаваха 104 кампании, реализирани в периода 2021 – 2022 година и бяха оценени от 29-членно международно жури, с председател г-н Пол Хоумс – основател и председател на PRovoke Media.

Коментари

май 2022

ПВСЧПСН
      
     

Събития

Няма събития

Последвайте ни

Абонирайте се
за нашия бюлетин

За да получавате винаги
актуалната информация на време

Абонирайте се