Галерия - Видео

Български лекарски съюз създаде клип против агресията над медици
Прочетена: 216 пъти

Инициативата „Добрата дума лекува“ - част от Националната кампанията на Български лекарски съюз (БЛС) срещу насилието над лекари, #ПребориГнева продължава с клип против агресията над медици. В него участват актьорът Владимир Карамазов и председателят на съюза д-р Иван Маджаров. Видео е снимано в УМБАЛ „Св.Анна“.

 

Владимир Карамазов, който е лице на кампанията на БЛС и безвъзмездно се включва във всички инициативи, включително и в снимките на клипа заяви:

 

„Недопустимо е лекарите да стават заложници на собственото си призвание и докато се борят да спасят човешки живот, да бъдат принуждавани да защитават своя собствен. Аз уважавам и ценя труда на лекарите.“

 

Във видеото председателят на БЛС призовава да се даде път на доброто.

 

„Снимайте се с лекарите, на които искате да кажете Благодаря.  Изпратете снимките до Български лекарски съюз, за да ги включим в изложба и покажем, че заедно можем с добра дума да преборим агресията“, заявява д-р Маджаров.

 

Снимките могат да се изпращат на Фейсбук страницата на Български лекарски съюз и на имейла на съсловната организация: pr@blsbg.com.

 

Изпратените материали ще се публикуват на сайта на БЛС, на  Фейсбук страницата на организацията и във вестник Quo Vadis. Жури в състав ръководството на БЛС и фотограф ще определят най-въздействащите фотографии, а  с тях ще бъдат направени редица изложби.

Коментари

февруари 2023

ПВСЧПСН
  
     

Събития

Последвайте ни

Абонирайте се
за нашия бюлетин

За да получавате винаги
актуалната информация на време

Абонирайте се