Събития -

ХI-тата годишна научна конференция на БАМО събира в София над 200 представители на медицинската, фармацевтичната и научна общност

10.05.2024 - Петък
00:00 - 00:00 ч.
х-л Хилтън
гр. София

В периода 10-12 май 2024 г. в София ще се проведе Единадесетата годишна научна конференция на Българската асоциация по медицинска онкология (БАМО) на тема „Защо е нужно да говорим повече за онкофертилитет? Качество на живот при пациенти със солидни тумори: Предизвикателства от реалната практика.“

 

Форумът традиционно се организира в партньорство с Българското онкологично научно дружество (БОНД) и с личната подкрепа на председателя на организацията проф. д-р Асен Дудов. 

 

За участие в конференцията са регистрирани над 200 души от цялата страна  медицински специалисти от различни специалности, представители на фармацевтичната, научна общност и студенти по медицина.

 

В програмата на събитието са предвидени две научни сесии – „Онкофертилитет – защо продължаваме в тази посока?“ и „Пациентът – в центъра на онкологичното решение“. Ще бъдат проведени и 13 симпозиума, където ще бъдат представени нови постижения в областта на лекарственото лечение при солидни тумори. 

Последвайте ни

Абонирайте се
за нашия бюлетин

За да получавате винаги
актуалната информация на време

Абонирайте се