Галерия - Видео

Какво изпусна Алекс?
Прочетена: 298 пъти

Алекс е диагностициран със злокачествено заболяване на кръвта. Той преминава през различни житейски ситуации, правейки своя избор и взимайки решения, знаейки за трудностите, които му предстоят след поставената диагноза. Но все пак Алекс осъзнава, че животът със злокачествени заболявания на кръвта вече е възможен, благодарение на иновациите в медицината.

 

Това е историята, която се разказва в информационен видео клип, разработен в рамките на информационната кампания „Животът със злокачествени заболявания на кръвта е възможен“. В ролята на Алекс влиза актьорът и телевизионен водещ Николай Дограмаджиев.

 

Информационната кампания „Животът със злокачествени заболявания на кръвта е възможен“ се провежда за втора поредна година. Тя се организира от Българско сдружение „Лимфом“, Национално сдружение на хората, страдащи от ХМЛ, Българско медицинско сдружение по хематология (БМСХ), Българско медицинско дружество по детска хематология и онкология, Български лекарски съюз (БЛС) и Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM).

Коментари

февруари 2024

ПВСЧПСН
   
   

Събития

Няма събития

Последвайте ни

Абонирайте се
за нашия бюлетин

За да получавате винаги
актуалната информация на време

Абонирайте се